Monday, February 25, 2008

Για πές

Και ερωτώ, τι είναι καλλίτερο? Να γεμίζεις ένα ποτήρι, ή να το αδειάζεις ??

3 comments:

Μαυρος Σκυλος said...

Έχουμε να κάνουμε με 2 διαφορετικές καταστάσεις.
Το να γεμίζεις ένα ποτήρι, από τη μια είναι μια ημιτελής πράξη. Το γεμάτο ποτήρι, παραμένει γεμάτο και περιμένει να το πιει κάποιος. Το γεμάτο ποτήρι περιμένει κάποιον να το αδειάσει όπως και οι γύρω του περιμένουν να δουν κάποιον να το αδειάζει Από την άλλη δε, το να γεμίζεις ένα ποτήρι είναι μια πράξη κεράσματος, είναι το να δίνεις και αν σου αρέσει να δίνεις και να μοιράζεσαι, είναι μια πράξη χαράς.
Σ' αυτό το σημείο, το να γεμίζεις ένα ποτήρι και το να το αδειάζεις, συνδέονται. Και συνδέονται στη χαρά, στην ευφορία. Το να αδειάζεις ένα ποτήρι, είναι μια πράξη ολοκλήρωσης, μια πράξη τελειωτική, το γέρνεις στα χείλη σου, το πίνεις και τέλος. Για αυτούς που τους αρέσει να τελειώνουν αυτό που αρχίζουν, που δεν τους αρέσουν οι μισές δουλειές, είναι μια πράξη χαράς.
Στο κοινό τους σημείο όμως, εκεί ακριβώς διαφέρει το να γεμίζεις, από το να αδειάζεις, το να δίνεις και το να παίρνεις, το να αρχίζεις και το να τελειώνεις.

Μαυρος Σκυλος said...

Yeah, shit god damn motherfucker, so far so good so fucking what u boring little slut...... Apantaw ston eayto mou..... gioupiiiiiii

reservoirdogs said...

Profanos... adeiasame pollaaaa (pali) :))))